HITRI KONTAKT

Gorenje Varovanje
Partizanska 12, 3320 Velenje
03/ 899 27 07
03/ 899 27 06
info(at)gorenjevarovanje.si
E-POVPRAŠEVANJE

Registracija delovnega časa Omogoča evidentiranje dogodkov, izpis ur in ostalih obvestil

registracija_delovnega_casa

Glavni namen uporabe sistema za registracijo delovnega časa je evidentiranje prisotnosti in odsotnosti zaposlenih kot tudi enostavnejši obračun osebnih dohodkov.

Avtonomni terminal s pomočjo brezkontaktne kartice omogoča evidentiranje do 20 različnih dogodkov, izpis ur in ostalih obvestil v zvezi z delovnim procesom zaposlenih. Povezan je z nadzornim računalnikom. 

Programski paket v nadzornem računalniku omogoča spremljanje in obdelavo podatkov, ki jih uporabniki beležijo z brezkontaktnimi karticami na avtonomnem terminalu. Ti podatki so osnova za obračun osebnih dohodkov zaposlenih v podjetju. Izračun prisotnosti na delu temelji na urnikih, ki jih lahko poljubno prilagodimo posameznim delovnim skupinam. Tako je tudi delodajalcu na razpolago vrsta poročil, ki dajejo podatke o prisotnosti in odsotnosti z dela.

ŽELITE VZPOSTAVITI SISTEM REGISTRACIJE DELOVNEGA ČASA?

Strokovnjaki tehničnega varovanja vas lahko obiščejo in vam svetujejo glede vzpostavitve registracije delovnega časa, strokovno osebje pa vam sistem vgradi. Nudimo vam tudi servisiranje in redno vzdrževanje vašega sistema.

ŽE IMATE VZPOSTAVLJEN SISTEM REGISTRACIJE DELOVNEGA ČASA?

V primeru, da že imate vzpostavljen sistem registracije delovnega časa, vam nudimo svetovanje in nadgradnjo le-tega ter servisiranje in redno vzdrževanje.

Za več informacij lahko pokličete: 03/ 899-2321, 03/ 899-2888, 03/ 899-2883, 03/ 899-2524

On-line podpora

Nudimo tehnično podporo na daljavo vsem našim strankam, poslovnim partnerjem in sodelavcem. Za podporo uporabnikom uporabljamo program z licenco Teamviewer. S klikom na spodnji gumb se lahko direktno povežete z našo tehnično službo.

S potrditvijo spodnjega gumba se vam odpre novo okno s programom TeamViewerQS, katerega shranite in namestite. Po prenosu in namestitvi se vam bodo prikazali ID številke vaše povezave in štirimestno geslo, kateri pošljete ali sporočite po telefonu naši tehnični službi.