HITRI KONTAKT

Gorenje Varovanje
Partizanska 12, 3320 Velenje
03/ 899 27 07
03/ 899 27 06
info(at)gorenjevarovanje.si
E-POVPRAŠEVANJE

Pristopna kontrola Nadzorovani dostop do posameznih prostorov v izbranih časovnih obdobjih

pristopna_kontrola Z razvojem tehnologije se pojavlja vse večja potreba po omejevanju dostopa do posameznih prostorov poslovnih zgradb in preprečitev dostopa do njih. V ta namen se vedno bolj uveljavlja tehnologija kontrole pristopa, oz. nadzorovani dostop do posameznih prostorov v izbranih časovnih obdobjih. Temelj kontrole pristopa je programska oprema, ki omogoča konfiguriranje sistema, spremljanje dogodkov, vnos in obdelavo podatkov ter omogoča izpise statističnih podatkov uporabnikov. Sistem uporabljamo tudi za kontrolo pristopa na parkirišča, v garažne hiše itd. Avtonomni terminal, kot samostojna enota sistema, izvaja kontrolo pristopa oseb po vnaprej določeni časovni shemi. Avtonomni terminal je lahko v izvedbi z enojnim ali dvojnim čitalnikom brezkontaktnih kartic, ki sta nameščena na eni ali obeh straneh vrat. Vrata se lahko odpirajo tudi iz nadzornega centra s pomočjo tipke.

Mrežni vmesnik omogoča priključitev sistema na računalniško omrežje. Čitalnik brezkontaktnih kartic deluje na način konstantnega oddajanja frekvence nizke moči, ki ob približanju kartice sprejme kodo, ki jo generira brezkontaktna kartica. Brezkontaktna kartica je pasivni element, ki pošlje signal s kodo čitalniku brezkontaktne kartice. Namesto kartice lahko uporabljamo še oddajnike kode v obliki obeska ali daljinskega ključa. Električna ključavnica je element, vgrajen v vrata in se sprosti ob vstopu v prostor s pravilno brezkontaktno kartico.

ŽELITE VZPOSTAVITI SISTEM PRISTOPNE KONTROLE?

Na vašo željo vas strokovnjaki s področja tehničnega varovanja obiščejo in vam svetujejo. Na podlagi ocene tveganja vam izdelajo načrt sistema, strokovno osebje pa vam sistem pristopne kontrole  vgradi. Nudimo vam lahko tudi servisiranje in redno vzdrževanje sistema.

ŽE IMATE VZPOSTAVLJEN SISTEM PRISTOPNE KONTROLE?

V primeru, da že imate vgrajeno pristopno kontrolo, vam nudimo svetovanje in nadgradnjo le-te ter servisiranje in redno vzdrževanje.

Za več informacij lahko pokličete: 03/ 899-2321, 03/ 899-2888, 03/ 899-2524